Snelle bezorging 24/7 Klantenservice Makkelijk shoppen Eenvoudig afrekenen

Meubels vergelijken op meubel stoffering : Meubelen

Wunderbar - Gunther TV-Meubel - Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Wunderbar

Meubelen

Meerdere kleuren, Wit

Kasten > TV-meubels
  Verzeker jezelf van een design parel met de Wunderbar Gunther TV-meubel. De Wunderbar Gunther TV-meubel heeft een prachtige design het TV-meubel is door het MDF in combinatie met hoogglans wit gemakkelijk te reinigen maar ook geeft het een prachtig design weer. Doordat er LED-verlichting is verwerkt in het TV-meubel kan je hem een aparte sfeer geven en je TV-meubel een kleur geven er valt zo te kiezen tussen meerdere kleuren. Vooral doordat er twee lades in de kast zitten kan er veel in het TV-meubel worden opgeslagen. Let er wel op dat de Gunther TV-meubel ongemonteerd wordt geleverd maar dat is een kleine moeite voor deze fantastische design TV-meubel. Waar wacht je nog op bestel hem vandaag nog op Eyoba.nl!

  voor slechts 455.00 Euro


  Ga naar Wunderbar - Gunther TV-Meubel - Wit


Kesta - Ulrike - Tv- meubel - Truffel - Eiken - S bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Kesta

Meubelen

Bruin

Kasten > TV-meubels
  Op zoek naar een leuke nieuwe Tv- meubel, voor in de woonkamer bijvoorbeeld? In dat geval is deze Tv- meubel genaamd Ullrike van het merk Kesta misschien wel dé perfecte aanrader voor jou! De Tv- meubel is gemaakt van spaanplaat en heeft een truffel eiken kleur wat er meteen voor zorgt dat de Ullrike tv- meubel in veel verschillende interieurs past en misschien ook wel in die van jou?! De afmetingen van de Ullrike tv- meubel zijn: De tv- meubel is 112,5 cm breed, 41,4 cm hoog en 39 cm diep. De Tv- meubel is te verkrijgen in Small en Wide. Bekijk de Ullrike tv- meubel en nog vele andere artikelen op www.Eyoba.nl

  voor slechts 96.00 Euro


  Ga naar Kesta - Ulrike - Tv- meubel - Truffel - Eiken - S


Label51 - Milan TV-meubel - Bruin bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Label51

Meubelen

Bruin, Zwart

Kasten > TV-meubels
  Dit is de Label51 - Milan TV-meubel - Bruin van Label51. Dit TV-muebel is gemaakt van o.a. Hout. Tv-meubel Milan van LABEL51 is vernoemd naar de grootste meubel- en designstad van Itali√ę en dat zie je terug in dit prachtig vormgegeven tv-meubel vol stijl.

  voor slechts 499.00 Euro


  Ga naar Label51 - Milan TV-meubel - Bruin


Wunderbar - Udo TV-meubel - Zwart/Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Wunderbar

Meubelen

Wit, Zwart

Kasten > TV-meubels
  Maak kennis met het Wunderbar Udo TV-meubel. Dit is een mooie Tv-meubel met een strak design, hierdoor is hij zeer geschikt te gebruiken in een hedendaagse woonruimte. Het TV-meubel is gemaakt van MDF-hout, tevens heeft het TV-meubel opbergplankjes die ook volledig van MDF hout zijn. Deze plankjes zijn goed te gebruiken voor mediaboxen of andere accessoires. Bovendien is dit TV-meubel is afgewerkt met een witte en zwarte lak, dit zorgt dat het allemaal een geheel wordt. Dit TV-meubel is gemakkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde handleiding. Bestel jouw eigen Udo TV-meubel van het merk Wunderbar vandaag nog bij Eyoba! (De maximale belasting bedraagt circa 30 KG de maximale belasting van de plank is 5 kg)

  voor slechts 79.00 Euro


  Ga naar Wunderbar - Udo TV-meubel - Zwart/Wit


Wunderbar - Udo XL TV-meubel - Zwart/Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Wunderbar

Meubelen

Wit, Zwart

Kasten > TV-meubels
  Maak kennis met het Wunderbar Udo XL TV-meubel. Dit is een mooie Tv-meubel met een strak design, hierdoor is hij zeer geschikt te gebruiken in een hedendaagse woonruimte. Het TV-meubel is gemaakt van MDF-hout, tevens heeft het TV-meubel opbergplankjes die ook volledig van MDF hout zijn. Deze plankjes zijn goed te gebruiken voor mediaboxen of andere accessoires. De maten tussen de plankjes: 44 cm x 35 cm x 16,5 cm. Bovendien is dit TV-meubel is afgewerkt met een witte en zwarte lak, dit zorgt dat het allemaal een geheel wordt. Dit TV-meubel is gemakkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde handleiding. Bestel jouw eigen Udo XL TV-meubel van het merk Wunderbar vandaag nog bij Eyoba!

  voor slechts 109.00 Euro


  Ga naar Wunderbar - Udo XL TV-meubel - Zwart/Wit


Wunderbar - Rudie TV-meubel - Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Wunderbar

Meubelen

Wit

Kasten > TV-meubels
  Maak kennis met het Wunderbar Rudie TV-meubel. Dit is een mooie TV-meubel met een strak design, hierdoor is hij zeer geschikt te gebruiken in een hedendaagse woonruimte. Het TV-meubel is gemaakt van MDF-hout, tevens heeft het TV-meubel een opbergplank aan het uiteinde die volledig van glas is. Deze opbergplank is goed te gebruiken voor mediaboxen of andere accessoires. Bovendien is dit TV-meubel is afgewerkt met een witte hoogglans lak, dit zorgt dat het allemaal een geheel wordt. Dit TV-meubel is gemakkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde handleiding. Bestel jouw eigen Bruno TV-meubel van het merk Wunderbar vandaag nog bij Eyoba!

  voor slechts 349.00 Euro


  Ga naar Wunderbar - Rudie TV-meubel - Wit


LaForma - QU TV Meubel - Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

LaForma

Meubelen

Wit

Kasten > TV-meubels
  Ontdek de TV meubel van LaForma genaamd QU. Deze QU TV meubel is volledig gemaakt van hout en verkrijgbaar in twee verschillende matte kleuren, wit en grijs. Beide uitvoeringen hebben een aantal details met een eikenhout kleur. En er is nog een andere QU TV meubel variant, ook in beide kleuren verkrijgbaar. De TV meubel heeft een open gedeelte waar alle apparatuur in kan dat met een afstandsbedieining bestuurt kan worden. en een gesloten gedeelte waar bijvoorbeeld een aantal films in opgeborgen kunnen worden. Een prima Tv meubel om uw woonkamer mee te verreiken. Klik snel verder en haal de QU tv meubel snel in huis!

  voor slechts 545.00 Euro


  Ga naar LaForma - QU TV Meubel - Wit


LaForma - QU TV Meubel - Grijs bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

LaForma

Meubelen

Grijs

Kasten > TV-meubels
  Ontdek de TV meubel van LaForma genaamd QU. Deze QU TV meubel is volledig gemaakt van hout en verkrijgbaar in twee verschillende matte kleuren, wit en grijs. Beide uitvoeringen hebben een aantal details met een eikenhout kleur. En er is nog een andere QU TV meubel variant, ook in beide kleuren verkrijgbaar. De TV meubel heeft een open gedeelte waar alle apparatuur in kan dat met een afstandsbedieining bestuurt kan worden. en een gesloten gedeelte waar bijvoorbeeld een aantal films in opgeborgen kunnen worden. Een prima Tv meubel om uw woonkamer mee te verreiken. Klik snel verder en haal QU tv meubel snel in huis!

  voor slechts 545.00 Euro


  Ga naar LaForma - QU TV Meubel - Grijs


LaForma - QU TV Meubel - Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

LaForma

Meubelen

Wit

Kasten > TV-meubels
  Ontdek de TV meubel van LaForma genaamd QU. Deze QU TV meubel is volledig gemaakt van hout en verkrijgbaar in twee verschillende matte kleuren, wit en grijs. Beide uitvoeringen hebben een aantal details met een eikenhout kleur. En er is nog een andere QU TV meubel variant, ook in beide kleuren verkrijgbaar. De TV meubel heeft een open gedeelte waar alle apparatuur in kan dat met een afstandsbediening bestuurt kan worden. en een gesloten gedeelte waar bijvoorbeeld een aantal films in opgeborgen kunnen worden. Een prima Tv meubel om uw woonkamer mee te verreiken. Klik snel verder en haal de QU tv meubel snel in huis!

  voor slechts 637.00 Euro


  Ga naar LaForma - QU TV Meubel - Wit


Scandes - Vils TV-Meubel - Bruin bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Scandes

Meubelen

Bruin

Kasten > TV-meubels
  Geniet nu van de Vils TV-Meubel van Scandes! Het Deense merk Scandes heeft met de Vils collectie weer elegante meubelstukken op de markt gezet! De Vils TV-Meubel is niet alleen een eyecatcher in jouw huis, het geeft jouw ook genoeg mogelijkheden om hem voor van alles te gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan de 2 lades waarin je van alles kwijt kunt Daarnaast is de TV-Meubel ook voorzien van 2 planken waar je bijvoorbeeld jouw tv-box kunt neerzetten. De Vils TV-Meubel is daarnaast ook afgewerkt in een fineerlaag eikenhout! De collectie van Vils bevat naast een TV-Meubel ook vele andere elegante meubelstukken! Bekijk ze snel en bestel jouw ideale meubel!

  voor slechts 385.00 Euro


  Ga naar Scandes - Vils TV-Meubel - Bruin


Label51 - Vintage TV-meubel - Bruin bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Label51

Meubelen

Bruin, Zwart

Kasten > TV-meubels
  Dit is de Label51 - Vintage TV-meubel - Bruin van Label51. Dit TV-muebel is gemaakt van o.a. Hout. Een robuust meubel met een prachtige structuurn. Hierdoor zijn de meest fantastische details zichtbaar in het hout, wat het meubel enorm veel sfeer geeft. Dat maakt tv kijken nog leuker!

  voor slechts 379.00 Euro


  Ga naar Label51 - Vintage TV-meubel - Bruin


LaForma - Nogram - Tv meubel bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

LaForma

Meubelen

Beige

Kasten > TV-meubels
  Dit is een Tv meubel van het Spaanse merk LaForma. Dit Tv meubel genaamd Nagrom is gemaakt van 2 houten planken van hoogwaardige kwaliteit. De houten planken worden ondersteund door een metalen zwart frame. De afmetingen van het Tv meubel zijn: 160 cm breed, 51 cm hoog en 45 cm in de lengte. Omdat het Tv meubel gemaakt is van hout en een metalen frame heeft past die perfect in een moderne huiskamer.

  voor slechts 419.00 Euro


  Ga naar LaForma - Nogram - Tv meubel


Label51 - Bruges TV-meubel - Bruin bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Label51

Meubelen

Bruin

Kasten > TV-meubels
  Dit is de Label51 - Bruges TV-meubel - Bruin van Label51. Dit TV-muebel is gemaakt van o.a. Hout. Tv-meubel Bruges van LABEL51 is een zeer warm, robuust meubel met een prachtige structuur door het zandstralen. Hierdoor zijn de meest fantastische details zichtbaar in het hout, wat het meubel enorm veel sfeer geeft. Dat maakt tv kijken nog leuker!

  voor slechts 599.00 Euro


  Ga naar Label51 - Bruges TV-meubel - Bruin


Wunderbar - Heinrich TV Meubel - Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Wunderbar

Meubelen

Blauw, Wit

Kasten > TV-meubels
  Maak kennis met de Wunderbar Heinrich TV-Meubel. De Heinrich TV-Meubel is ideaal geschikt om spullen in te bergen door de 3 lades die het TV-meubel heeft, maar beschikt ook over 3 open vakken waar bijvoorbeeld een DVD-speler kan staan om zo van een afstand nog steeds met een afstandsbediening deze te kunnen gebruiken. In het TV-meubel zitten 4 Blauwe LED verlichtingen zo heeft dit een moderne uitstraling en past deze TV-meubel ideaal in elke hedendaagse woonkamer. Doordat de Heinrich TV-meubel is gemaakt van MDF met hoogglans wit afgewerkt is deze TV-meubel gemakkelijk te reinigen. Maar let er wel op dat de Heinrich ongemonteerd wordt geleverd door de handleiding die erbij zit is het TV-meubel gemakkelijk in elkaar te zetten. Dus waar wacht je nog op en cre√ęer nog meer sfeer met de Wunderbar Heinrich TV-meubel.

  voor slechts 299.00 Euro


  Ga naar Wunderbar - Heinrich TV Meubel - Wit


Wunderbar - Berlyn TV-Meubel - Wit bij Kasten > TV-meubels

Kasten > TV-meubels

Wunderbar

Meubelen

Wit

Kasten > TV-meubels
  Ontdek de bijzonderheden van het Wunderbar Berlyn TV-meubel. Het Wunderbar TV-meubel is ideaal geschikt om je spullen erin op te bergen en om mooie decoratie op te plaatsen. Wat maakt nou de Wunderbar Berlyn zo bijzonder? Mede doordat er led verlichting in het TV-meubel is verwerkt, zorgt dat voor een sfeervolle uitstraling aan de kast, maar ook komt dit door de glazen kastjes zodat je ook deels in het TV-meubel kan kijken. Ondanks dat de hele kast is afgesloten, zijn er ruimtes die afgeschermd zijn met glas, dus je kan prima alles bedienen met een afstandsbediening. Het Berlyn TV-meubel is gemaakt van MDF en is afgewerkt met een hoogglans witte kleur. Het TV-meubel is makkelijk te reinigen, er kan veel in worden opgeslagen en heeft het TV-meubel een modern design waardoor de Berlyn het beste tot zijn recht komt in een hedendaags interieur. Maar let er wel op dat de Wunderbar Berlyn ongemonteerd wordt geleverd. Dus waar wacht je nog op en bestel vandaag nog het Wunderbar Berlyn TV-meubel!

  voor slechts 399.00 Euro


  Ga naar Wunderbar - Berlyn TV-Meubel - Wit


Of kijk verder bij: